Sisältö
Samsung Galaxy Note 3 -puhelin on yksi Samsungin tehokkaimmista laitteista. Yksi, joka pystyy tarjoamaan joitakin parhaista pelien ja sovellusten kokemuksista Androidissa, todella vaikuttava monitoimilaite, jossa on kaksi sovellusta näytöllä kerrallaan, piirustus S-Penillä ja muilla.
Kuitenkin jopa 3 Gt: n RAM-muistilla ja hehkuvalla nopealla neljän ytimen prosessorilla on vielä hetkiä, kun käyttämättömät tai tarpeettomat sovellukset suljetaan tyhjentämällä tilaa, tehoa ja akkua. Vaikka tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta tehtävästä useimmille Android-omistajille, monet uudet tulokkaat tähän kauniiseen 5,7 tuuman näyttöön ja huomautus 3 eivät ehkä tiedä. Yllättäen saimme kysyä tästä kysymyksestä paljon, joten alla on, miten suljetaan käynnissä olevat sovellukset Galaxy Note 3: ssa.
Oletusarvoisesti Android-käyttöjärjestelmä tekee erinomaista työtä monen tehtävän suorittamisessa ja säilyttää akun käyttöiän ja pitää sovellukset auki. Vaikka yleinen Android-sääntö on, että käyttöjärjestelmä hallitsee muistiasi, Samsungin Galaxy Note 3: ssa on 3 Gt: n RAM-muistia, mutta käyttäjä voi silti yrittää tyhjentää avoimet sovellukset.
Sovellusten sulkeminen manuaalisesti Galaxy Note 3: ssa on erittäin yksinkertaista. Niin helppoa, että monet käyttäjät eivät ehkä edes ymmärrä, että ominaisuus oli oikeassa edessä. Toisin kuin iPhonessa, sinun ei tarvitse napauttaa “exit” tai “close app”, vaan vain hallita niitä tarvittaessa.
Lue: 25 Piilotettu Galaxy Huomautus 3 Ominaisuudet
Haluatko sulkea Google Mapsin tuhlaamatta akkua tai tietoja navigoinnilla tai muilla sovelluksilla, kuten grafiikkaintensiivisellä pelillä, alla on muutamia vaiheita, jotka sinun täytyy tehdä.
Ohjeet
Samsung Galaxy Note 3: ssa on erillinen suorakulmion kotipainike laitteen alareunassa, ja haluat pitkään painaa tätä kotinäppäintä. Täältä avautuu monikäyttöinen ja käynnissä oleva sovellusvalikko. Tämä on loistava tapa siirtyä YouTubesta Facebookiin ja helposti takaisin, mutta tämä on myös tapa, jossa tapat ja suljet käynnissä olevat sovellukset.
Näytön alareunassa olevien painikkeiden joukko vaihtelee liikenteenharjoittajan mukaan hieman Yhdysvalloissa, mutta kaikki tekevät saman. Pitkän painalluksen jälkeen näet joko kuvakkeet tai Tehtävienhallinnan, Google (nyt) ja Sulje kaikki sovellukset. Useimmilla liikenteenharjoittajilla on vain kuvakkeet, mutta jotkut sanovat edellä mainitut asiat. ”X” -symboli kaukana vasemmalla on lähellä kaikkia, ja yksi napautus tappaa kaikki käynnissä olevat sovellukset.
Siinä on kaikki. Napautat vain yllä näkyviä X-painikkeita ja kaikki Galaxy Note 3: ssa toimivat sovellukset sulkeutuvat. Tämä ei kuitenkaan ole suositeltava tai paras reitti, sillä SMS: n tai selaimen kaltaiset asiat, jos niitä käytetään usein, joutuvat ottamaan enemmän akkua uudelleen, kun seuraavan kerran tarkistat viestin tai avaat verkkosivun.
Joten sen sijaan, että tappaisit kaiken, on parhaan edun mukaista vain sulkea sovelluksia, joita et käytä lähitulevaisuudessa. Kun suljet yhden sovelluksen, jota et enää käytä Google Mapsin, Netflixin, Google Musiikin jälkeen päivän jälkeen, kun musiikin suoratoisto on työelämässä, tai mitä tahansa muuta, on vain sormesi liukumäki.
Kun kotipainiketta on painettu pitkään edellä kuvatulla tavalla, kaikkien sovellusten kuva ja laatan esikatselu ovat valmiita vuorovaikutukseen. Sen sijaan, että napautit, kaikki liukuvat pois jokaisesta suljetusta sovelluksesta. Siisti haalistuva animaatio haalistaa sovelluksen pois, kun pyyhkäisyt poistamaan jokaisen. Tämä sulkee sovelluksen täysin ja olet valmis.
Jälleen Android käsittelee moniajoa erittäin hyvin ja tehokkaasti, joten vain sulje sovellukset, joista olet todella huolissasi. Jotain pankkisovelluksesi, Netflix tai navigointi. Jotkut käyttäjät päättävät sulkea kaikki ennen nukkumaanmenoa tai jos he ovat töissä koko päivän käyttämättä laitetta, mutta se on sinun itsestänne.
Mene eteenpäin ja kokeile nyt, mutta muista käyttää tätä viisaasti, muuten puhelin hukkaa vain akun avaamisen sovellukset, jotka olet todennäköisesti suljettu hetkiä aikaisemmin.
Lue: Miten Galaxy Note 3: ta käytetään henkilökohtaisena palvelupisteenä