Screen Protector Shootout -sarjan toisessa ja viimeisessä kierroksessa tarkastelen Strong Engineeringin näytönsuojaa. Videon tarkistus on alla, ja sen jälkeen kirjoitetaan kirjallinen tarkastelu.
Kierros 7:
Vahva tekniikka
Yhteenveto:
Plussat:
· Suuri istuvuus räätälöityyn palaan. Helppo asentaa.
· Erinomainen tahrojen kestävyys.
· Kirjoitus tuntui paremmalta AG: n parhaista elokuvista.
Haittoja:
· Ei täynnä liimaa, mutta tämä on enemmän henkilökohtaista mieltymystä.
· Kiiltävissä näytöissä kupliva ongelma johti epämiellyttävään kokonaiskokemukseen. Niillä, joilla on matta-näyttö tehtaalta, ei ole ongelmia.
Screen Protector Shootoutin 7. kierroksella panin Strong Engineeringin kädensijan läpi. Katsotaanpa, miten se mahtuu kilpailuun!
Alkuperäiset näyttökerrat:
Strong Engineeringin näytönsuoja oli yhtä hyvä kuin muut kilpailunestoaineet. Noin 22 dollaria lähetetään, hinta on käynnissä midpack tämän kilpailun. Vahvalla suojakalvolla on liimakaistaleita kaikilla näytönsuojuksen neljällä reunalla, ja siinä on reuna-reunat, mutta tämä on mukautettu leikkauskappale. Hinnat ja varustelu voivat vaihdella.
Asennus:
Kuten kaikki muutkin reunakohtaiset liimaussuojat, asennusprosessi oli nopea. Kysymys, jonka törmäsin, oli kupliva. Valitettavasti T2010: n kiiltävän näytön ansiosta Strong Engineering -suojakalvo kuplii. En ole koskaan kokenut tätä aikaisemmin millään muulla AG: n näytönsuojalla, joten käyttäjä varokaa. Pysy kaukana Strong Engineering -suojaimesta, jos sinulla on kiiltävä näyttö. Olet pettynyt perusteellisesti.
Valoisuuden säilyttäminen:
Näytön kuvanlaadun kuplimisesta, kirkkaudesta ja säilymisestä oli parhaimmillaan vähäistä. Minulla oli kuitenkin tunne, että sillä oli jotain tekemistä itse näytönsuojan rakentamisen kanssa. Varmasti tarpeeksi, Strong Engineeringin takapuolella näytönsuoja oli sileä. Tämän vuoksi sileä ja sileä kosketus johti rumaihin kuplia. Ei ole väliä mitä tein, en voinut saada kuplia mennä pois. Ongelma pahenee, koska suojakalvon reunoilla olevat liimanauhat aiheuttavat korkeuseron suojuksen reunan ja keskuksen välillä.
Kirjoittamisen tunne:
Jos sinulla on matta-näyttö, kuten Toshiba M700: ssa, tämä näytönsuoja toimisi hyvin sinulle. Kirjoitus tuntui parhaiten testatuista AG-suojaimista. Se on hyvin sileä ja antaa suuren paperikynän. Kuitenkin, kun kuplat olivat näytön alapuolella, en voinut saada perusteellista tuntumaa pitkäkestoisen värjäyksen aikana. Vasta sen jälkeen, kun yritettiin ratkaista kuplia, sain kunnollisen kokemuksen kirjoittamisen tunteestaan, vaikkakin melko lyhyt. Sen perusteella, mitä voisin kertoa, se teki hyvin.
Ulkoasu:
En testannut ulkonäköä tällä näytönsuojalla, koska en enää voinut käsitellä kuplia. Kyllä, se oli tunkeileva. Katso video ja näet kuinka huono se oli. Käytössä se oli hyvin häiritsevää. T2010: n raikkaus menetettiin täysin kaikkien näiden kuplien alla.
Näytönsuojat poistetaan:
Sinun tarvitsee vain tuoda se ylös ja kuori se pois. Koska reunojen liimat eivät mene koko näytönsuojan nurkkaan, voit itse käyttää vain sormeasi. Liimanauhat eivät jättäneet jäämiä itse näytölle.
johtopäätös:
Kun testattiin myöhemmin kierroksella, Strong Engineering joutui kilpailemaan kovasti. Valitettavasti Strongin vuoksi en voinut antaa sille täydellistä harjoitusta, koska kupliva ongelma oli havaittavissa kaikissa valaistusolosuhteissa. Itse asiassa kupliminen tunkeutui näytön kuvan laatuun, puhumattakaan katseltavuudesta. Otin pois Strong Engineeringin, laitoin vanhan AG-matta-näytönsuojakalvon, jonka olin laskenut, ja asensin vahvan. Kuplivat ongelmat menivät pois. Esitän videossa takapuolen sileän tunteen etupuolen matta puolelta. Jos sinulla on matta-näyttö, Strong tuntuu erittäin hyvältä. Jos sinulla on kiiltävä näyttö, en voi suositella sitä.
Pysy kuulolla Shootoutin viimeisellä kierroksella. Katson InvisibleShieldiä ennen kuin kirjoitat lopullisen paketin ja julistan voittajan.
Technorati Tags: Näytönsuoja, vahva tekniikka